781 006 171
biuro@barson.pl
Termoport gastronomiczny GN 1/2
Opis
Wyprzedaż - 1 sztuka
Termoport odpowiedni dla GN 1/2
Termoboksy posiadają wysokie właściwości termoizolacyjne. Transportowany towar może być schłodzony max. do temperatury -40°C lub podgrzany max do temp. +100°C. Wzrost temperatury w trakcie transportu towarów schłodzonych to 0,5 °C / h. Spadek temperatury dla produktów podgrzanych to 1,5°C / h.
- Dostępny w wersji: żółtej, zielonej, szarej
- Wszystkie części termoboksu są wymienne.
- Nadają się do recyklingu.
Narożniki w podstawie pojemnika są dodatkowo wyposażone w ochraniacze, co zabezpiecza przed uszkodzeniami. Pojemniki można piętrować podczas przechowywania.Nie budzą żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym, wolne od zapachu i jednocześnie nie pochłaniają zapachów obcych. Spełniają wszelkie wymagania norm UE dotyczących higieny żywności.
Do termoboksu pasują następujące pojemniki GN 1/2:
Pojemniki Avatherm od 20 lat z powodzeniem sprawdzają się w dużej i małej gastronomii na całym świecie. Lekkie, bardzo wytrzymałe, przez co umożliwiają wygodny i bezpieczny transport gotowych posiłków.
W poniższym katalogu producenta znajduje się więcej informacji:
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
Rozmiar zewnętrzny | L:42,5 x W:34 x H:49,5 cm |
Rozmiar wewnętrzny | L: 33 x W:27,5 x H:35,5 cm |
Pojemność | 19,5 l |
Ilość porcji | 15-20 |
Waga | 5 kg (+/-200gr) |
Rodzaj materiału | polyurethane CFC free |
Kolor | żółty |
Zakres temperatur | - 40 ºC do + 100ºC |
Wzrost temperatury | + 0,5 ºC / h |
Spadek temperatury | - 1,5 ºC / h |
Opinie o produkcie (0)
