781 006 171
biuro@barson.pl
Zastosowanie termoportów dla gastronomii
Termoporty gastronomiczne to pojemniki termoizolacyjne posiadające załadunek od przodu lub boku. Nadają się do przechowywania gorących oraz mrożonych potraw.
Termoporty zbudowane są z:
- EPP (lekkie, wygodne w transporcie) – marka Thermohauser
- Poliuretanu (cięższe, bardzo odporne na uderzenia) – marki: Etol, Avatherm, Melform
- Włókna szklanego i aluminium (eleganckie, trwałe) - Scanbox
Zależnie od modelu termoporty gastronomiczne umożliwiają transport i przechowywanie tac dla GN lub wymiarach 60 × 40 cm.

Producent:
ScanBox
Cena::
1 950,00 zł
4 339,44 zł
(netto:
1 585,37 zł
3 528,00 zł
)

Producent:
Barson dystrybutor
Cena::
1 157,63 zł
(netto:
941,16 zł
)

Producent:
Barson dystrybutor
Cena::
2 138,72 zł
(netto:
1 738,80 zł
)

Producent:
Barson dystrybutor
Cena::
2 186,25 zł
(netto:
1 777,44 zł
)

Producent:
Thermohauser
Cena::
645,18 zł
(netto:
524,54 zł
)

Producent:
Thermohauser
Cena::
689,26 zł
(netto:
560,37 zł
)

Producent:
Thermohauser
Cena::
980,37 zł
(netto:
797,05 zł
)

Producent:
Barson dystrybutor
Cena::
1 060,73 zł
(netto:
862,38 zł
)

Producent:
Thermohauser
Cena::
640,86 zł
(netto:
521,02 zł
)

Producent:
Barson dystrybutor
Cena::
857,13 zł
(netto:
696,85 zł
)
